
Erronka
Sabela alaitasunez betetzen duen taberna, Beasaingo (Gipuzkoa) herrian kokatua.
Negozio hau Covid pandemiaren ondoren geldialdi bat egin du bere bidea norantz egin behar duen hausnartzeko.
Ixonek eta Aitorrek, negozioaren arduradunek, erronka argia zuten: ostalaritzako profesional bezala zuten bizitza-kalitatea hobetzea, beren prozesuak digitalizatuz eta analitika ona eginez datozen urteetako estrategia zehazteko.
Erronka
Negozioaren diagnostikoa egitea, zer egoeratan zeuden eta birdiseinatzen nola hasi behar genuen ikusi ahal izateko.
Oreka profesional eta pertsonala aurkitzeko beren baliabideak gogoz inbertitu nahi zuen bikote batekin egin nuen topo.
Analitika bat egitea beharrezkoa zen egoera ikusteko, ekintza-plan bat ezartzeko, eta zehaztutako helburua lortzeko hurrengo urratsak ematen laguntzeko.

Working-a
birdiseinuan
GELDITZEA
DIAGNOSTIKOA
- Digitalizatu gabeko dokumentuak
- Ez dago kudeatzeko tresnarik
- Ez dago emaitzen kontrolik
- Gutxi erabili diren sare sozialak
PENTSATU
NEGOZIO-PLANA
- Dokumentuen kudeaketa
- Tresnak txertatzea
- Negozio-analitika
- Sare sozialak kudeatzeko laguntza bilatzea
JARDUTEA
GAUZATZEA
- Dokumentuen egitura txertatuta
- Kudeaketarako barne-panela
- Egindako analisia
- Jasotako laguntza
- Kudeatutako sare sozialak
Ilusioz betetako negozioa eta proiektu berriak dituen negozioa, eraldatutako negozio bat da.



